Zoeken

Belgische Marokkaanse slachtoffer chantage door ex-man

15 februari 2021 - 20:40 - Marokko

©

Een jonge moeder uit Agadir wordt zwaar beproefd. Ze werd slachtoffer van huiselijk geweld en ten onrechte vervolgd door haar ex-man voor het ontvoeren van hun 11-jarige dochter. De vrouw, die vroeger in België woonde, moet kiezen tussen een gevangenisstraf en het verlies van de voogdij over haar kind.

N.H. zegt dat ze slachtoffer is geworden van een verachtelijke chantage door haar ex-man. Na een huwelijksgeschil is hij naar een Belgische rechter gestapt om haar ten onrechte te beschuldigen van het "ontvoeren" van hun in België geboren dochter, om in Marokko te gaan wonen.

De jonge moeder vertelt dat de scheiding werd voltrokken terwijl het gezin in Marokko woonde. Het echtpaar had zich gevestigd in Casablanca en vervolgens in Agadir. Pas later startte haar ex een echtscheidingsprocedure in België.

Ze wordt er nu van beschuldigd een onverantwoordelijke en mishandelende ouder te zijn en bevindt zich in een ongemakkelijke situatie waarin ze naar de gevangenis moet gaan of de voogdij over haar kind verliest.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team