Zoeken

Belgisch Marokkaanse rapper gearresteerd voor nepoverval

27 januari 2022 - 09:40 - Wereld

©

Dmh, een rapper van Marokkaanse afkomst die in de Brusselse gemeente Schaarbeek woont, werd gearresteerd na een valse winkeloverval in Ukkel. Dit gebeurde tijdens de opnames van de clip van zijn nieuwste nummer "Traficanté". Dmh gebruikte een echt Duits machinegeweer uit de Tweede Wereldoorlog.

De nepoverval vond plaats op 16 januari in Ukkel, in de regio Brussel. Rapper Dmh en zijn twee vrienden planden de overval voor de videoshoot van zijn nieuwste nummer "Traficanté", met de hulp van een winkelbediende, terwijl de eigenaar van de winkel op vakantie was, meldt Bruzz.

Lees ook: Rapper Salim brengt A10 tot stilstand voor opname videoclip (video)

Ze braken in bij een Carrefour Express winkel en droegen daarbij capuchons en wapens. Een politiepatrouille betrapte het trio tijdens de overval, zonder door te hebben dat het om een nepoverval ging.

Lees ook: Opname videoclip rapper Don Bigg loopt uit op drama

Het voorval werd uiteindelijk niet als overval geregistreerd, maar de drie "nepovervallers" werden wel geïdentificeerd en gearresteerd. Ze hadden drie wapens, waarvan twee nep-vuurwapens en een echt Duits machinegeweer uit de Tweede Wereldoorlog, dat niet geladen was. Rapper Dmh en zijn twee vrienden werden ondervraagd en daarna weer vrijgelaten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team