Zoeken

Vluchten naar België: Royal Air Maroc belooft tickets terug te betalen

6 maart 2021 - 16:00 - Economie

©

Na de tijdelijke annulering van al haar vluchten naar bepaalde landen, wil luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc haar klanten geruststellen via een persbericht, dat begin deze week openbaar is gemaakt.

In het bericht dat met name betrekking heeft op de vluchten tussen Marokko met Italië en België, preciseert de maatschappij dat "alle passagiers terugbetaald kunnen worden door middel van een voucher die 12 maanden geldig is en aan het einde van de geldigheidsduur contant kan worden terugbetaald".

Passagiers kunnen echter kiezen voor een "omboeking zonder kosten en zonder tariefverschil tot 31 mei, naar dezelfde bestemming of naar een andere bestemming in Europa," voegt het persbericht van Royal Air Maroc toe.

Het koninkrijk heeft besloten om al zijn luchtverbindingen van en naar 20 landen op te schorten, waaronder Oostenrijk, Portugal, Zweden, Tsjechoslowakije, Oekraïne, Duitsland, Nederland, Zwitserland en Turkije, alsook Zuid-Afrika, Denemarken, Groot-Brittannië, Australië, Brazilië, Nieuw-Zeeland, Ierland, België, Italië, Egypte en Algerije.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team