Zoeken

België: in Luik doodgeschoten Mounir begraven

25 februari 2022 - 17:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Deze vrijdag vindt in Luik de begrafenis plaats van Mounir El Afia, een 33-jarige man die afgelopen zondag in Droixhe werd doodgeschoten. Speurders zijn actief op zoek naar de dader of daders die de schoten hebben gelost.

Het misdrijf vond plaats op zondag 20 februari op een kruispunt in Droixhe. Mounir El Afia werd door verschillende kogels geraakt terwijl hij in zijn auto zat. De schutter vluchtte weg in een ander voertuig. Zijn broer, die in de buurt was, bracht hem naar het ziekenhuis in Les Bruyères. Mounir overleed even voor middernacht aan zijn verwondingen.

Lees ook: Marokkaanse man doodgeschoten in Sebta

De eenheid moordzaken van de federale gerechtelijke politie van Luik is bezig met een onderzoek om deze zaak op te lossen. Volgens het parket van Luik zijn de dader of daders die de schoten hebben gelost, nog niet geïdentificeerd.

Lees ook: Texas: moordenaar Adil Dghoughi aangeklaagd

Mounir was een bekende van het gerecht, aldus het openbaar ministerie. Bepaalde elementen wijzen er volgens Sudinfo op dat hij het slachtoffer is geworden van een afrekening in het crimineel milieu. Na een begrafenisgebed in de moskee Al-Itissam zou Mounir worden bijgezet op de begraafplaats van Luik.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team