Zoeken

Badr Hari gaat samenwerken met Mo Bicep

13 januari 2021 - 19:00 - Sport

©

De Marokkaans-Nederlandse kickbokskampioen Badr Hari was sinds zijn verlies tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi op 19 december 2020 afwezig op sociale media. Hij keerde dinsdag terug met een post over zijn doelen voor dit jaar.

De Amsterdamse zwaargewichtkampioen maakt via Instagram bekend dat hij een samenwerking aangaat met Mohamed Lemhadi, beter bekend als Mo Bicep. Mohamed begon in 2012 met fitness, hij woog toen 107 kilo en zijn broeken pasten niet meer. Ondertussen heeft hij een eigen bedrijf met fitnesssupplementen en geeft hij advies op het gebied van fitness en gezond eten op zijn succesvolle Youtube-kanaal.

Hari kondigt op Instagram aan dat hij de nieuwe ambassadeur wordt van het bedrijf MB Nutrition, omdat een goede lichamelijke conditie ook via goede voeding gaat. "Van de fysieke voorbereiding tot de kickboksgevechten, het is belangrijk om je sterk te voelen en goed voorbereid te zijn op het gebied van voeding. Eén van mijn belangrijkste doelen in 2021 zal zijn om een ​​andere fysieke conditie te hebben. Zoals al gezegd … soms heeft de wereld een monster nodig."

Als de nieuwe ambassadeur van MB Nutrition heeft Badr Hari veel ideeën voor de projecten en campagnes waaraan hij zal deelnemen. Hij kijkt ernaar uit om ze allemaal tot leven te brengen met zijn Badr Army over de hele wereld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team