Zoeken

Badr Hari krijgt kritiek na promofilmpje voor Mo Bicep (video)

31 januari 2021 - 10:00 - Sport

©

De Marokkaans-Nederlandse kickbokskampioen Badr Hari maakte eerder al bekend dat hij een samenwerking aangaat met Mohamed Lemhadi, beter bekend als Mo Bicep. Op zijn YouTube-kanaal staat nu een promofilmpje waar hij de producten van MB Nutrition aanprijst.

Als nieuwe ambassadeur van MB Nutrition kondigde Badr Hari aan veel ideeën te hebben voor de projecten en de campagnes waaraan hij gaat deelnemen. Op sociale media is nu een eerste filmpje te bekijken waarin hij de producten van Mo Bicep aanraadt.

"We zijn hier bij MB nutrition", zo begint het filmpje van Badr. "We moeten ons weer goed voorbereiden. Goede voeding is super belangrijk, daar draait alles om. Maar ook je supplementen en je eiwitten. Daarvoor kiezen wij voor MB nutrition, het allerbeste", vervolgt de bokser. "Op naar de volgende wedstrijd!"

Badr Hari krijgt veel steun van zijn die-hard fans, maar anderen zijn allesbehalve blij met zijn video: "Mannen hebben geld nodig, wel jammer dat je carrière zo eindigt," schrijft iemand. Nog een ander vraagt hem om ermee te kappen."Bro, ga met pensioen aub".

Badr Hari heeft ondertussen ook laten weten dat hij wel een herkansing ziet zitten tegen zijn rivaal Benjamin Adegbuyi. Op zijn Instagrampagina staat te lezen dat hij vraagt om een tweede gevecht tegen de Roemeen, van wie hij december vorig jaar nog verloor.

Bladna.nl