Zoeken

Rico Verhoeven drijft spot met Badr Hari

22 december 2020 - 18:20 - Sport

©

Rico Verhoeven, wereldkampioen zwaargewicht van Nederland, was niet mals met Badr Hari op sociale media. In een opmerking onder één van de Glory’s publicaties, noemde hij de Marokkaanse ster een zombie.

De eervolle nederlaag van de Marokkaanse kickbokser bedroefde zijn Marokkaanse fans over de hele wereld, maar lijkt zijn ex-uitdager, Rico Verhoeven, eerder te amuseren. De Nederlander profiteerde van een Glory-post om te spotten met Badr Hari, die zijn laatste gevecht verloor na een neusblessure.

In een bericht dat op sociale netwerken circuleert, benadrukte de kickboksorganisatie Glory, dat Benjamin Adegbuyi het gevecht met Badr Hari "heeft overleefd". Verhoeven is het daar niet mee eens en maakte dat kenbaar met een niet al te galante opmerking: "Overleefd? Hij (Benjamin Adegbuyi) heeft zoveel schade aangericht bij @badrhariofficial dat die ronde drie binnenkwam als één van de zombies rechtstreeks uit The Walking Dead (Amerikaanse horrorserie)."

Op zaterdag 19 december 2020 won de Roemeen Benjamin Adegbuyi op punten van Badr Hari, ondanks zijn voorsprong in de eerste twee rondes. Geblesseerd aan de neus en hevig bloedend, maakte de Marokkaanse kampioen met 107 overwinningen, waarvan 93 door knock-out, het gevecht niet af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team