Zoeken

Badr Hari geeft inkijkje in privéleven (video)

20 augustus 2021 - 17:40 - Sport

©

Badr Hari heeft op YouTube de eerste aflevering van een documentaire gepubliceerd, met als titel "Legacy-Badr Hari". Het betreft een verslag van zo’n 11 minuten uit het sportieve leven van de Marokkaanse kickbokskampioen.

In de eerste aflevering zien we een man die zich ontspannen maar geconcentreerd voorbereidt op zijn wedstrijden. Maar hoe belangrijk die strijd ook is, Badr Hari vergeet de gebedsuren niet. Die blijken een belangrijke plaats in te nemen in zijn leven. De documentaire begint ook met Koranverzen en beelden waarop Badr Hari te zien is terwijl hij zijn gebed verricht.

Lees ook: Badr Hari kondigt release "Legacy" aan (video)

"Legacy-Badr Hari" is een gulle documentaire en een kennismaking met de Marokkaanse bokser aan de hand van illustraties van de hoogtepunten uit zijn carrière. Persoonlijkheden die hem kennen vanuit de kickbokswereld spreken in de documentaire over zijn carrière en zijn aspiraties als kampioen in zijn discipline.

De tweede aflevering van deze documentaire zal worden uitgezonden op 4 september, de dag waarop het gevecht van de Marokkaanse kampioen tegen de Poolse Arkadiusz Wrzosek, in Rotterdam Ahoy gepland staat. Een gevecht waar veel fans van Badr Hari naar uitkijken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team