Zoeken

Badr Hari heeft de gevangenis al verlaten

4 november 2017 - 09:30 - Sport

©

Badr Hari is al uit de gevangenis. De Marokkaanse kickbokser mocht de laatste dagen van zijn gevangenschap vrij doorbrengen maar kreeg wel een enkelband.

Volgens het AD moest Badr Hari 221 dagen in de gevangenis doorbrengen. Maar zoals bij vele gedetineerden aan het einde van hun straf kreeg de Marokkaanse kickbokskampioen toestemming om de gevangenis vroeger te verlaten.

Badr Hari moet naast het dragen van een enkelband zich ook regelmatig melden, dit tot vrijdag 10 november, officieel de laatste dag van zijn gevangenschap.

Hari’s manager liet eerder deze week al weten dat de 32-jarige kampioen direct na zijn vrijlating naar Marokko zal terugkeren waar hij samen met zijn gezin woont. Zijn kickbokscarrière legt hij dan even opzij. Daarna zal hij nog een tweetal jaren vechten.

Badr Hari werd in 2015 voor onder meer de mishandeling van de Nederlandse zakenman Koen Everink tot 24 maanden gevangenisstraf veroordeeld waarvan tien maanden voorwaardelijk. Zijn straf werd in februari in beroep bevestigd. Omdat hij reeds acht maanden in voorarrest heeft gezeten, moest hij nog zes maanden uitzitten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team