Zoeken

Badou Zaki ontslagen door Ittihad Tanger

22 oktober 2022 - 11:00 - Sport

©

Het contract tussen Ittihad Riadi Tanger (IRT) en Badou Zaki, die afgelopen zomer tot coach werd benoemd, is ontbonden. De beëindiging van het contract gebeurde in onderling overleg en heeft geen financiële gevolgen voor de club.

Volgens een verklaring van de IRT heeft Badou Zaki de beëindiging van zijn contract niet aangevochten en heeft hij ermee ingestemd geen financiële compensatie te vragen. De clubleiding bedankte hem voor "zijn inzet voor het team en vooral voor het feit dat hij de beslissing om zijn contract te beëindigen met onbevangen sportiviteit heeft geaccepteerd".

Lees ook: Spelers Ittihad Tanger in staking

Volgens de club heeft Badou Zaki geen ontslagvergoeding aangevraagd omdat hij "zich bewust is van de huidige financiële situatie van de club". Ook sprak hij zijn dank uit voor de "goede behandeling die hij van alle bestuursleden en het administratief personeel heeft gekregen”.

Lees ook: Badou Zaki best betaalde coach in Algerije

Badou Zaki werd in juli coach van Ittihad de Tanger en verving Juan Pedro Benali, wiens contract was afgelopen. Zijn taak was om een "competitief team" samen te stellen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team