Zoeken

Olympique Marseille legt hand op Azzedine Ounahi

29 januari 2023 - 23:00 - Sport

©

Olympique Marseille heeft de komst bevestigd van de 22-jarige middenvelder Azzedine Ounahi vanuit Angers. De speler, die de revelatie van Marokko was op het WK in Qatar, heeft zondag voor 4,5 jaar met de Franse club getekend.

Angers en Olympique Marseille lieten zaterdag weten dat ze "een principeakkoord" hadden bereikt over de verkoop van Ounahi, waarbij de media meldden dat Marseille in eerste instantie 8 miljoen euro zou betalen, plus 2 miljoen euro aan bonussen. Bovendien behoudt Angers een percentage van elke toekomstige verkoop van Ounahi.

Lees ook: Azzedine Ounahi 10 keer meer waard, Europese clubs in de race

De 22-jarige middenvelder trok de aandacht van verschillende Franse en Engelse clubs, waaronder Leeds en hun Spaanse sportief directeur Víctor Orta. Hij viel met name op tijdens de opmerkelijke run van Marokko naar de halve finale van het WK in Qatar en voerde daarnaast ook 47 optredens op voor Angers.

Lees ook: Azzedine Ounahi: "Ik ga als er een echt sportief project is"

De Marokkaanse international nam de tijd om na te denken over zijn toekomst na het WK. Door de moeilijke situatie van Angers, momenteel laatste in de Ligue 1, besloot hij een deal te sluiten met Marseille. Van Ounahi wordt verwacht dat hij zich snel in de groep integreert en zijn technische touch en visie naar het middenveld van Marseille brengt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team