Zoeken

Azzedine Ounahi naar Arsenal?

15 augustus 2023 - 09:00 - Sport

©

Azzedine Ounahi zou de perfecte optie zijn voor Arsenal, dat zijn middenveld verder wil versterken. De Marokkaanse international staat in het vizier van de Gunners.

Na de Engelse international Declan Rice en de Duitser Kai Havertz te hebben gecontracteerd, heeft Arsenal behoefte aan nog een speler om zijn middenveld te versterken. Deze behoefte wordt ook gerechtvaardigd door het vertrek van Granit Xhaka en de zwakke prestaties op het middenveld vorig seizoen. Azzedine Ounahi zou het perfecte profiel zijn om deze leemte in de selectie van de Gunners op te vullen, volgens Arsenal Insider.

Lees ook: Azzedine Ounahi brengt 115.000 euro op aan kleine Franse club

De middenvelder van Olympique Marseille is nog maar 23 jaar en heeft nog veel potentieel om zich te ontwikkelen. Hij heeft al aangetoond dat hij kan uitblinken op het hoogste podium. Hij was een van de drijvende krachten achter de historische prestaties van het Marokkaans elftal op het WK-2022 in Qatar. José Mourinho beschreef hem zelfs als een "absoluut ongelofelijke" speler.

Lees ook: Marine El Himer terug in koppel met Azeddine Ounahi?

Arsenal heeft de Atlas Leeuw geïdentificeerd als de meest geschikte speler voor het team van Mikel Arteta, bevestigt Football London. Nu rest hen alleen nog de benodigde fondsen te vinden om Olympique de Marseille te overtuigen de middenvelder te verkopen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team