Zoeken

Azzedine Ounahi naar Saoedi-Arabië?

24 augustus 2023 - 21:00 - Sport

©

Twee Saoedische clubs tonen interesse in Azzedine Ounahi en zouden bereid zijn tussen de 15 en 20 miljoen euro te betalen aan Olympique Marseille voor de Marokkaanse international.

Volgens L’Équipe hebben de clubs Al-Hilal en Al-Ahli uit Saoedi-Arabië hun interesse in Azzedine Ounahi bevestigd. Vooral Al Ahli zou geïnteresseerd zijn in het contracteren van de 23-jarige Atlas Leeuw. Beide clubs zouden bereid zijn tussen 15 en 20 miljoen euro te bieden aan Olympique Marseille om hem in te lijven. Gezien de financiële problemen waarmee de Franse club kampt, zou de clubleiding bereid zijn Ounahi te laten gaan. De huidige prestaties van de Marokkaanse international voldoen namelijk niet aan de verwachtingen van Marseille volgens Foot Mercato.

Lees ook: Azzedine Ounahi in opspraak na liken foto Lionel Messi

Ounahi kwam afgelopen winter voor 10 miljoen euro over van Angers naar Olympique Marseille en maakte onmiddellijk indruk in zijn eerste wedstrijd door een prachtig doelpunt te scoren tegen Nantes op 1 februari 2023. Maar slechts een maand later raakte de 23-jarige Marokkaanse international, die net terug was van het WK in Qatar waar hij schitterde met de Atlas Leeuwen, geblesseerd aan zijn knie, waarmee hij voortijdig een einde maakte aan zijn seizoen 2022/2023.

Lees ook: Azzedine Ounahi brengt 115.000 euro op aan kleine Franse club

Ounahi (18 assists, 2 doelpunten) keerde deze zomer terug op het veld. Tegen alle verwachtingen in plaatste Marcelino de middenvelder aan de linkerkant. "We hebben besloten hem op die positie te zetten. Hij is bereid te doen wat we van hem vragen, we hebben erover gepraat. Hij scoorde een mooi doelpunt afgelopen zaterdag, dat zal hem helpen om vertrouwen te winnen in wat we van hem vragen. Mijn voetbalvisie is collectief. Voor mij is de teamprestatie het belangrijkste", legde de coach uit.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team