Zoeken

Azzedine Ounahi niet langer welkom bij Olympique Marseille

29 augustus 2023 - 15:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Azzedine Ounahi zou Olympique Marseille kunnen verlaten. De nieuwe coach Marcelino García Toral lijkt hem naar de uitgang te duwen.

Azzedine Ounahi’s avontuur bij Marseille zou ten einde kunnen komen. Een slechte relatie met de nieuwe coach van de club, Marcelino García Toral, zou zijn vertrek kunnen bespoedigen. De Atlas Leeuw had aan het begin van het seizoen een basisplaats maar bleef op de bank tegen Metz en Brest. Hij ziet geen toekomst meer bij de Franse club en zou overwegen om de overstap te maken naar een Engelse of Spaanse club volgens Footmercato. De 23-jarige Marokkaanse international wil dit seizoen meer speeltijd hebben en zou "in tegenstelling tot recente geruchten, helemaal niet openstaan voor een transfer naar Saoedi-Arabië".

Lees ook: Azzedine Ounahi naar Saoedi-Arabië?

Volgens verschillende berichten in de media heeft Al-Hilal Ounahi een contract aangeboden van 15 tot 20 miljoen euro. In Marokko werd kwaad gereageerd op dit nieuws. Ounahi’s zaakwaarnemer, Medhi Benatia, wordt ervan beschuldigd achter deze onderhandelingen te zitten. De informatie werd bevestigd door transferexpert Marwan Belkacem in een bericht op X. Enkele uren later verwijderde hij de tweet. "Hoewel mij is bevestigd dat er een mogelijkheid tot vertrek is, is mij ook verteld dat Saoedi-Arabië uiteindelijk geen move heeft gemaakt. Ik geef er de voorkeur aan om wat ik gisteren vertelde terug te trekken, hoewel ik meerdere bronnen heb die het tegenovergestelde zeggen", nuanceerde hij in een andere tweet op maandag.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team