Zoeken

Atlas Leeuw Aymen Barkok betaalt operatie kinderen

28 juli 2023 - 09:00 - Sport

©

De 25-jarige Marokkaanse international Aymen Barkok, schittert niet alleen op het voetbalveld, maar onderscheidt zich ook op andere positieve manieren. De aanvallende middenvelder van Mainz heeft de dringende operaties van twee ernstig zieke Marokkaanse kinderen gefinancierd.

"Gezond zijn is een privilege en helaas allesbehalve vanzelfsprekend. Het was verschrikkelijk om te horen wat deze twee op hun jonge leeftijd hebben moeten doormaken", aldus de Atlas Leeuw.

Lees ook: Badr Hari betaalt twintigtal chirurgische ingrepen voor arme gezinnen

Voor Aymen Barkok was het bijzonder belangrijk om het land van herkomst van zijn ouders te steunen. Dit doen door bij te dragen aan de gezondheid van kinderen is een initiatief dat geprezen en aangemoedigd moet worden.

Lees ook: Duitsland: boete van 10.000 euro voor Marokkaanse voetballer Aymen Barkok

De jonge kinderen komen beide uit de Marokkaanse kuststad Tanger. Imrane lijdt aan een hartaandoening, terwijl het weesmeisje Hasna een maagafwijking heeft. Beide kinderen zijn ernstig ziek en konden niet worden behandeld vanwege de hoge kosten van de operaties. Dankzij Barkok’s genereuze gebaar is er voor hen opnieuw hoop.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team