Zoeken

Arrestatie voor vergismoord op 17-jarige Mohamed Bouchikhi in Amsterdam

4 oktober 2018 - 14:00 - Wereld

©

De politie in Amsterdam heeft een 25-jarige verdachte opgepakt voor de moord op de Marokkaans Nederlandse tiener Mohamed Bouchikhi in januari dit jaar.

De vermoedelijke schutter komt uit Zwanenburg en wordt ’Millie’ genoemd in het crimineel circuit. Een week voor de moord op Mohamed Bouchikhi zou hij al een 42-jarige man hebben neergeschoten met een automatische wapen.

De verdachte zou de avond van de moord op Bouchikhi ook nog bij een andere schietpartij betrokken zijn geweest. Hij schoot toen op de ex-vriend van zijn vriendin. Niemand raakte toen gewond. Millie werd enkele dagen later gearresteerd maar kwam in augustus vrij.

Twee weken geleden werd de twintiger opnieuw opgepakt voor de eerste schietpartij. Nu blijkt dan zijn DNA-materiaal op de plek van de schietpartij waarbij Mohamed Bouchikhi omkwam werd aangetroffen.

Mohamed Bouchikhi was eind januari doodgeschoten in een buurtcentrum in de stad. Onderzoek toonde aan dat hij niet het doelwit was. De daders waren op zoek naar Gianni L., die zwaargewond raakte maar overleefde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team