Zoeken

Arrestatie Dounia Batma: concertorganisatoren in problemen

3 februari 2024 - 10:00 - Cultuur

©

De arrestatie van Dounia Batma heeft voor de nodige opschudding gezorgd onder concertorganisatoren. De Marokkaanse zangeres had nog verschillende contractuele verplichtingen voor optredens die zij moest nakomen.

Dounia Batma werd afgelopen woensdag gearresteerd terwijl ze zich schuilhield in het appartement van een vriendin in Casablanca. Vervolgens is zij overgebracht naar de gevangenis van Loudaya in Marrakech om daar een jaar celstraf uit te zitten. Ondanks haar juridische perikelen had de zangeres haar agenda vol met optredens, voornamelijk in het noorden van Marokko, die nu in het gedrang komen door haar detentie.

Lees ook: Dounia Batma zit gevangenisstraf uit in Marrakech

De arrestatie van de zangeres heeft concertorganisatoren in een lastige positie gebracht, waarbij zij zich genoodzaakt zien excuses aan te bieden aan zowel klanten als het publiek dat uitkeek naar de evenementen. Aljarida24 vernam van bronnen dichtbij de zangeres dat de organisatoren hierdoor in verlegenheid zijn gebracht.

Lees ook: Dounia Batma doet oproep aan Koning Mohammed VI

Het team van Dounia Batma is volgens dezelfde bronnen druk bezig om een oplossing te vinden voor deze situatie. Er wordt gezocht naar manieren om afspraken met de concertorganisatoren te volkomen, mede omdat de zangeres al een voorschot had ontvangen voor haar deelname aan deze evenementen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team