Zoeken

Amerikaanse miljardair verkoopt penthouse met Marokkaanse plafonds

12 december 2022 - 11:00 - Wereld

©

De Amerikaanse miljardair en filantroop Kevin Plank, die ook de oprichter en voorzitter is van Under Armour, een fabrikant van sportkleding, schoenen en accessoires gevestigd in Baltimore, Maryland, verkoopt zijn met Marokkaanse plafonds beklede penthouse in Park City, Utah, Verenigde Staten.

Het met Marokkaanse panelen beklede penthouse van de rijke zakenman Kevin Plank draagt een prijskaartje van 21,5 miljoen dollar. Dit bedrag moet worden aangevuld met een maandelijkse vergoeding van 7000 dollar voor de vereniging van huiseigenaren. Een maandelijkse afbetaling van zo’n 112.000 dollar is dus vereist om in het enorme gebouw van 6900 vierkante meter te kunnen wonen, meldt Outkick.

Lees ook: Recordprijs gevraagd voor appartement met Marokkaanse hamam in New York (foto’s)

Het interieur werd ontworpen door binnenhuisarchitect Patrick Sutton en heeft een uitzicht op de skipistes van Utah. Het huis beschrijven als "Rustiek Chique" is te oppervlakkig, elk high-end detail is namelijk een mix van lokaal textiel, ruwe steen, aangepast leer en wat onyx voor de glitter.

Lees ook: Binnenkijk in een exclusieve vakantievilla in Marrakech (video)

Het omvat vijf slaapkamers, met twee primaire suites. De Mammoth Suite heeft een balkon met uitzicht op de berg, een open haard en een badkamer met een platform bad, aldus de advertentie. Een tweede suite heeft 19e-eeuwse Marokkaanse plafondpanelen in de badkamer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team