Zoeken

Amerikaan wint miljoen dollar dankzij Marokkaans elftal

10 december 2022 - 12:00 - Wereld

©

Een leraar in New York heeft een miljoen dollar gewonnen na te hebben gewed dat Marokko de kwartfinales van het WK zou bereiken.

Het verhaal over deze gelukkige man werd bekendgemaakt door Action Network. De 20-jarige verklaarde dat hij voor de wedstrijd kinderen op een basisschool leerde volleyballen om zichzelf af te leiden van zijn weddenschap, die hem uiteindelijk een miljoen dollar heeft opgeleverd.

Lees ook: WK 2022: Marokko heeft 2% kans om finale te halen

Volgens de leraar had hij dinsdagochtend, de dag van de wedstrijd tussen Marokko en Spanje, 90.818,19 dollar gewed dat Marokko de kwartfinales zou bereiken. Dankzij het succes van de Atlas Leeuwen tegen La Roja leverde deze weddenschap hem meer dan een miljoen dollar op.

Lees ook: WK 2022: Marokkaanse overwinningen geboycot in Algerije

Gevraagd of hij het Marokkaanse team kende en met welk strategisch plan hij dit risico nam, antwoordde de Amerikaan dat hij noch het team noch de spelers kende. De gelukkige winnaar verklaarde dat hij vond dat Marokko ondergewaardeerd was omdat niemand op het land wedde. "Ik hoef niet te liegen en te beweren dat ik het team kende. Het een gok waarbij ik geluk heb gehad," voegde hij eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team