Zoeken

Aït El Hadj om El Khannouss te vervangen bij Genk?

17 januari 2023 - 23:00 - Sport

©

De transfermarkt in de Belgische Pro League is in volle gang en een van de geruchten die de ronde doen, is dat Anouar Aït El Hadj, de 20-jarige Belgisch-Marokkaanse middenvelder, binnenkort naar Genk zou kunnen verhuizen.

Genk is momenteel in gesprek met Anderlecht over de transfer van Aït El Hadj. De Belgische club bereidt zich voor op een vertrek van spelmaker Bilal El Khannouss (18), die beschouwd wordt als een van de grootste talenten van de Pro League.

Lees ook: Bilal El Khannouss verkiest Marokko boven België (video)

El Khannouss, een van de revelaties van het WK, was de uitblinker van Genk sinds het begin van het seizoen en wordt gevolgd door verschillende grote Europese clubs. De komst van Aït El Hadj zou dus een oplossing zijn voor Genk om El Khannouss te vervangen.

Aït El Hadj, die al eerder in de Pro League speelde, kampt momenteel met speeltijdgebrek bij Anderlecht en wordt regelmatig naar de reserves verwezen. Genk biedt hem de kans om meer speeltijd te krijgen, een belangrijkere rol te vervullen in een D1-kern en een perspectief om te evolueren in Europa volgend seizoen.

Lees ook: Wie is Anouar Ait El Hadj, de nieuwe ster van Anderlecht

Genk overweegt dan ook om hem een contract aan te bieden van minimaal 4 jaar. Anderlecht, dat te kampen heeft met financiële problemen, is bereid om Aït El Hadj af te staan. De transfer zou een win-win situatie kunnen zijn voor beide clubs.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team