Zoeken

Adil El Arbi en vrouw op kick-off van nieuwe Marvel-attracties in Disneyland Parijs

13 juli 2022 - 11:40 - Cultuur

©

Vanaf 20 juli kunnen Marvel-fans hun hart ophalen in het nieuwe themagebied Avengers Campus in Disneyland Parijs, maar afgelopen weekend was er al een exclusieve première. Co-regisseur Adil El Arbi van de nieuwste Marvelserie, ging alvast een kijkje nemen.

De Avengers openen op 20 juli officieel hun nieuwe hoofdkwartier in Disneyland Parijs. Het is de eerste uitbreiding sinds Disneyland Parijs werd gekocht door moederbedrijf Walt Disney Company. Aan het themagebied is vijf jaar lang gewerkt en er werd een aanzienlijke budget geïnjecteerd door CEO van Disney Bob Chapek. Toch stellen veel fans zich de vraag of dat voldoende zal zijn om van de Avengers Campus een universum te maken dat de Amerikaanse Disney-parken waardig is?

Lees ook: Adil en Bilall gingen door het vuur voor Ms. Marvel

Afgelopen weekend kwamen heel wat superhelden in Parijs samen voor de première van Marvel Avengers Campus in Disneyland Parijs. Onder meer Bob Chapek, CEO van Disney, en actrice Brie Larson, bekend van haar rol als Captain Marvel, waren aanwezig, schrijft Het Nieuwsblad.

Lees ook: Adil en Bilall op première ’Ms. Marvel’ in creatie van Belgisch-Marokkaanse ontwerper

En ook de Marokkaans-Belgische regisseur Adil El Arbi, zijn vrouw, journaliste Loubna Khalkhali, en actrice Iman Vellani waren van de partij. Ze testten alvast de nieuwe attracties uit. In het park hangen posters van het Marvelproject ’Ms. Marvel’. El Arbi vindt het "een eer".

Bladna.nl