Zoeken

Adil en Bilall verheugen zich op release ’Ms Marvel’ op 8 juni

22 april 2022 - 12:20 - Cultuur

©

Ms. Marvel, de superheldenreeks waaraan de Marokkaans-Belgische filmmakers Adil El Arbi en Bilall Fallah hebben meegewerkt, wordt vanaf 8 juni uitgezonden op streamingdienst Disney.

Ms. Marvel introduceert Kamala Khan, een 16-jarig moslim-meisje uit Jersey City. Ze is een aspirant-artiest, een fervente gamer, een gulzig schrijver van fan-fictie, en een grote fan van de Avengers, in het bijzonder van Captain Marvel. Maar Kamala heeft ook altijd geworsteld om haar plek in de wereld te vinden, tot ze haar superkrachten ontdekt.

Lees ook: Adil en Bilall maken de nieuwe Vlaamse topserie ‘Grond’

"Nog 50 dagen te gaan tot onze nieuwe show op tv is", schrijft regisseur Adil El Arbi op zijn Instagrampagina. Hij regisseerde samen met Bilall Fallah een aantal aflevering van de nieuwe Marvelreeks ’Ms Marvel’, aldus Het Laatste Nieuws.

Lees ook: Marokkanen Adil El Arbi en Bilall Fallah gaan Batgirl regisseren

De Britse scenarist Bisha K. Ali (Four Weddings and a Funeral) is schrijver en showrunner van de serie en hoofdrolspeelster Iman Vellani is de allereerste islamitische superheldin uit het Marvel Cinematic Universe. ’Ms. Marvel’ verschijnt op 8 juni op Disney+.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team