Zoeken

Achraf Hakimi vergeeft Salis Abdul Samed

20 april 2023 - 22:00 - Sport

©

Marokkaanse international Achraf Hakimi heeft op elegante wijze gereageerd op de excuses van de Ghanese international Salis Abdul Samed, na een gevaarlijke actie tijdens de wedstrijd tussen PSG en RC Lens op zaterdag 15 april (3-1).

In de 19e minuut van de wedstrijd tussen PSG en Lens kreeg de Atlas Leeuw een trap tegen zijn enkel van Salis Abdul Samed. Een gevaarlijke actie die de Ghanese international een rode kaart opleverde.

Lees ook: Abdessamad Ezzalzouli draagt doelpunten op aan Achraf Hakimi en Munir El Haddadi

Na afloop van de wedstrijd plaatste de middenvelder een tweet om zijn excuses aan te bieden aan zijn club, RC Lens, en aan Achraf Hakimi. "Ik ben erg verdrietig dat ik mijn team op deze manier in de steek heb gelaten. Ik bied mijn excuses aan aan degenen die ik teleurgesteld heb en aan Achraf Hakimi. Ik had geen slechte bedoelingen en ik betreur het echt, ik bied mijn excuses aan aan alle Lensois", schreef hij.

Lees ook: Wordt Achraf Hakimi bedreigd bij PSG?

Achraf Hakimi accepteerde de excuses van Salis Abdul Samed. "Dit zijn dingen die in het voetbal gebeuren. Veel succes verder in het seizoen!", schreef hij in een post op hetzelfde sociale netwerk. Een mooie reactie!

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team