Zoeken

Achraf Hakimi in Tel Aviv voor Franse Supercup

29 juli 2021 - 20:50 - Sport

©

De Marokkaanse international Achraf Hakimi is in Tel Aviv waar hij met PSG zal deelnemen aan de Franse Supercup. Dit seizoen wordt de finale gespeeld tussen Lille (LOSC), de Franse kampioen, en PSG, de bekerwinnaar.

Het is de eerste keer dat Tel Aviv gastheer is van de Supercup van een Europees kampioenschap. Op 1 augustus wordt de finale van de Trophée des Champions in Israël gespeeld, nadat ze eerder doorging in Montreal, Tunis, Peking en Tanger, waar het evenement zelfs al twee keer plaatsvond. In het kampioenschap zullen Lille en Parijs het tegen elkaar opnemen.

Lees ook: Achraf Hakimi duurste Arabische speler ooit

"We zijn zeer trots en vereerd om de 2021-editie van de Franse Supercup in Israël te organiseren," zei Daniel Benaïm, oprichter van de COMTEC-groep en privéorganisator van het evenement. "We zullen ervoor zorgen dat deze wedstrijd een onvergetelijk moment wordt voor het Israëlische publiek en voor fans uit de hele wereld," voegde hij eraan toe.

De finale van de Franse supercup tussen LOSC en Paris Saint-Germain staat gepland op zondag 1 augustus 2021 om 21.00 uur lokale tijd, in het Bloomfield Stadium in Tel Aviv en zal te zien zijn op Amazon Prime.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team