Zoeken

Achraf Hakimi verkozen tot beste Marokkaanse speler in het buitenland

4 september 2021 - 17:40 - Sport

©

Alweer een bekroning voor de Marokkaanse speler Achraf Hakimi. De Marokkaanse Unie van Professionele Voetballers (UMFP) heeft hem de trofee toegekend voor de beste Marokkaanse speler in het buitenland voor het seizoen 2020-2021.

Achraf Hakimi krijgt de terechte beloning voor zijn prestaties bij Inter Milan, met wie hij tot Italiaans kampioen werd gekroond. De 22-jarige Atlas Leeuw was één van de meest besproken transfers van de zomer en blijft zichzelf steeds bewijzen. Bij Paris Saint-Germain wist hij zijn stempel te drukken met een doelpunt en twee assists in 4 gespeelde wedstrijden. En ook de snelheid waarmee hij een effectieve tandem wist te vormen met Kylian Mbappé is de fans niet ontgaan.

Lees ook: Achraf Hakimi krijgt gouden iPhone van zijn club

Naast het potentieel waar hij om bekend staat, is Achraf Hakimi ook de 2e beste verdediger en passer in de vijf grote Europese competities sinds het begin van het seizoen 2020/2021 met 10 assists. Hij wordt overtroffen door de VfB Suttgart-verdediger Borna Sosa, die er 12 heeft.

Hakimi speelde donderdagavond met Marokko tegen Soedan in het Moulay Abdellah Sportcomplex in Rabat. De Atlas Leeuwen wonnen de wedstrijd met 2-0. Deze wedstrijd telt mee voor de WK-kwalificatiereeks van 2022.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team