Zoeken

Achraf Hakimi stoot Walid Regragui van troon

17 februari 2024 - 12:00 - Sport

©

De ster van Paris Saint-Germain, Achraf Hakimi, is de nieuwe nummer één in de ranglijst van de 10 meest geliefde persoonlijkheden in Marokko, volgens de "Love Brand"-studie. Hij stoot daarmee bondscoach Walid Regragui van de troon.

Achraf Hakimi, die met zijn spectaculaire spel en doelpunten een belangrijke rol speelde in de successen van het Marokkaanse elftal, is enorm populair bij zijn landgenoten. Hakim Ziyech, de smaakmaker van Galatasaray, staat op de tweede plaats.

Lees ook: Mooie beelden: Ziyech troost Hakimi na nederlaag op Afrika Cup (video)

Opvallend is de daling van Walid Regragui in de ranglijst, die sinds de historische prestatie op het WK in Qatar de meest geliefde persoonlijkheid van Marokkanen was. Hij is nu gezakt naar de vijfde plaats.

Verder in de top 10 vinden we zangeres Asmaa Lmnawar, atleet Soufiane El Bakkali en humorist Gad Elmaleh. In de categorie influencers is journalist Hicham Masrar de grote winnaar. Hij wordt gezien als de beste contentmaker voor Marokkanen. Simo Sedraty en Taha Essou volgen op de tweede en derde plaats.

Lees ook: Walid Regragui overwoog ontslag

De "Love Brand"-studie ondervroeg 3340 mensen in zes Marokkaanse steden: Casablanca, Rabat en Salé, Tanger, Fez en Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team