Zoeken

Blijft Achraf Hakimi bij PSG? Zaakwaarnemer antwoordt

27 mei 2024 - 13:00 - Sport

©

Er lopen steeds meer geruchten over een vertrek van Achraf Hakimi van Paris Saint-Germain (PSG), na het vertrek van zijn vriend Kylian Mbappé naar Real Madrid. Hakimi’s zaakwaarnemer is echter formeel: de Atlas Leeuw blijft tot het einde van zijn contract in 2026 bij de Parijse topclub?

"Al een tijdje doen er geruchten de ronde over de toekomst van de ex-speler van Inter Milan. Na het vertrek van de Franse aanvaller Kylian Mbappé, met wie hij erg bevriend is, zou de 25-jarige speler overwegen om van club te veranderen", schrijft Top Mercato.

Lees ook: Real Madrid’s plan om Achraf Hakimi aan te trekken

Het Franse medium voegt toe dat Achraf Hakimi "niet meer in het gevlei staat" bij zijn trainer Luis Enrique vanwege een "vermeende te late komst op de training", en herinnert eraan dat de Marokkaanse verdediger sinds de wedstrijd tegen Toulouse FC op 12 mei niet meer is ingezet in competitiewedstrijden.

De Marokkaanse international heeft echter geen plannen om het Parc des Princes te verlaten voordat zijn contract in 2026 afloopt, verduidelijkt zijn zaakwaarnemer Alejandro Camano. "Op dit moment voelt hij zich erg goed bij PSG en heeft hij een contract tot 2026", zei hij tegen TvPlay.

Lees ook: Voormalige coach haalt hard uit naar Achraf Hakimi

De Parijse club heeft de 25-jarige Marokkaanse international toestemming gegeven om zich bij de Marokkaanse Olympische ploeg te voegen voor de Olympische Spelen van Parijs 2024, mochten bondscoach Tarik Sektioui hem oproepen. Sommige waarnemers oordelen dat deze beslissing de jonge speler zou kunnen aanzetten om zijn contract bij PSG te verlengen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team