Zoeken

Achraf Hakimi na wedstrijd tot orde geroepen

6 februari 2023 - 22:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Achraf Hakimi werd door zijn club PSG tot de orde geroepen. Hij stond op het punt om na een wedstrijd naar de kleedkamer te vertrekken zonder het publiek te groeten.

Volgens Le10Sport berispte Luis Campos, de voetbaladviseur van de club, Achraf Hakimi toen hij op weg was naar de kleedkamer, zonder het publiek dat naar het Parc des Princes was afgereisd om PSG te steunen, te begroeten. Volgens de adviseur kan het niet erkennen van het publiek ernstige gevolgen hebben voor de spelers.

Lees ook: Waarom Achraf Hakimi beter presteert met Marokko dan in Parijs

Terwijl Luis Campos aan Achraf Hakimi vroeg om terug te keren en de fans te begroeten alvorens hij onder de douche zou gaan staan, ging Lionel Messi, de andere spits van de wedstrijd, direct naar de kleedkamer zonder berispt te worden. De adviseur legde aan de media uit dat hij het belangrijk vindt dat de spelers na elke wedstrijd de fans begroeten.

Lees ook: Video kickboksende Achraf Hakimi en Hiba Abouk ontkracht scheidingsgeruchten

Gezien de veelvuldige boycot van dit ceremonieel, heeft de clubleiding besloten om de spelers hierop te attenderen, na hun overwinning op Toulouse (2-1) op zaterdagmiddag.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team