Zoeken

Achraf Hakimi is beste rechtsback ter wereld

25 november 2022 - 15:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Achraf Hakimi staat volgens Sports Brief bovenaan de lijst van de beste rechtsbacks in de wereld.

Volgens Sports Brief is PSG-ster Achraf Hakimi de beste rechtsback ter wereld. De sportkrant beschrijft Hakimi ook als "één van de meest gewilde spelers in de wereld" en benadrukt daarbij de opmerkelijke dribbel- en scoringsvaardigheden van de 24-jarige sterspeler.

Lees ook: Ziyech en Hakimi, het duo voor een succesvolle WK-deelname

"Hakimi is ook een expert in het nemen van vrije trappen en scoorde een belangrijke vrije trap voor zijn nationale team, Marokko. Hij heeft tot dus ver 3 doelpunten en drie assists dit seizoen," voegt het medium daaraan toe.

Joao Cancela van Manchester City is de op één na beste rechtsback ter wereld. De Portugese speler "heeft flair bij het dribbelen en geeft creatieve assists", aldus de auteurs van de top 10 van beste rechtsbacks.

Lees ook: Achraf Hakimi in Adidas-commercial voor WK 2022 (video)

Trent Alexander-Arnold van Liverpool FC rondt de top drie af. De international van Engeland is "momenteel één van de beste assistenten in de Engelse Premier League", aldus dezelfde krant.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team