Zoeken

Abde Ezzalzouli: desillusie bij Real Betis

3 april 2024 - 09:00 - Sport

©

Abdessamad Ezzalzouli zit op de bank bij Real Betis en komt niet in de plannen van trainer Manuel Pellegrini voor. De Marokkaanse international kwam in de winterstop naar Betis in de hoop op meer speeltijd dan bij Barcelona.

Sinds zijn komst zit Ezzalzouli meer op de bank dan dat hij op het veld staat. De Marokkaanse vleugelspeler is geen prioriteit voor Pellegrini, die hem zelfs op de laatste minuut wisselde in de wedstrijd tegen Girona (2-3) afgelopen zondag.

Lees ook: Vertrek Abde Ezzalzouli: Barcelona verliest 550.000 euro

De trainer koos voor Rodri in plaats van Ezzalzouli, terwijl de Marokkaanse international zich al klaar had gemaakt om in te vallen, meldt Andalucia Información. De redenen voor deze keuze op het laatste moment zijn onduidelijk.

Ezzalzouli heeft dit seizoen in alle competities samen iets minder dan 1400 minuten gespeeld. De Marokkaan vertrok bij Barcelona naar Betis om meer te spelen, maar heeft het vertrouwen van Pellegrini niet weten te winnen.

Lees ook: Gouden kans voor Abdessamad Ezzalzouli

De Marokkaanse international bleef tegen Athletic Bilbao en Girona op de bank. Tegen Rayo Vallecano speelde hij acht minuten, tegen Valencia twee minuten en tegen Atlético Madrid slechts één minuut. Zijn magere prestaties zijn niet wat Betis had verwacht van de speler voor wie ze ruim 7 miljoen euro betaalden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team