Zoeken

Real Betis wil van Abde Ezzalzouli af

17 april 2024 - 08:00 - Marokko

©

Real Betis wil afscheid nemen van de Marokkaanse international Abdessamad Ezzalzouli. De aanvaller, die dit seizoen ondermaats presteert, zal naar verwachting volgend jaar de Spaanse club verlaten.

Abdessamad Ezzalzouli kon de verwachtingen bij Betis niet inlossen en past niet meer in de plannen van trainer Manuel Pellegrini. De Marokkaanse aanvaller speelde weinig onder de Chileense coach en blonk niet uit. De clubleiding overweegt om hem op de transfermarkt te zetten, meldt Qué!.

Lees ook: Abde Ezzalzouli: desillusie bij Real Betis

Betis hoopt geld te verdienen aan de verkoop van Ezzalzouli, die interesse trekt van clubs in Saoedi-Arabië en Frankrijk. De Spaanse club betaalde 7,5 miljoen euro voor de komst van de international van FC Barcelona, die bij een eventuele transfer van Ezzalzouli ook 50% van de transfersom zou incasseren.

Ezzalzouli kwam naar Betis op verzoek van de toenmalige directeur Ramon Planes, die hem zag als een groot talent. Na het vertrek van Planes in januari kon de Marokkaanse aanvaller echter het vertrouwen van Pellegrini niet winnen en kreeg hij te weinig speeltijd om zijn talent te bewijzen zoals hij dat bij Osasuna deed.

Lees ook: Vertrek Abde Ezzalzouli: Barcelona verliest 550.000 euro

Dit seizoen speelde Ezzalzouli iets minder dan 1400 minuten in alle competities. Door zijn gebrek aan speeltijd werd hij in maart niet geselecteerd voor de oefeninterlands van Marokko tegen Angola en Mauritanië.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team