Zoeken

Saoedisch avontuur voor Abdessamad Ezzalzouli?

16 juni 2024 - 23:00 - Sport

©

De toekomst van Abdessamad Ezzalzouli bij Real Betis is onzeker. Volgens Spaanse media wil de club de Marokkaanse aanvaller in de zomerse transferperiode verkopen om plaats te maken voor Luis Rioja van Alaves.

Abdessamad Ezzalzouli kwam afgelopen zomer naar Betis vanuit Barcelona, maar wist de hoge verwachtingen niet in te vullen. Hij bracht meer minuten op de bank dan op het veld door en kon trainer Manuel Pellegrini niet overtuigen van zijn waarde.

Lees ook: Onthullingen over vormdip Azzedine Ounahi

Ondanks zijn beperkte speeltijd blijft Ezzalzouli positief. "Ik wil en zal slagen bij Betis," zei hij onlangs. "En ik ben ervan overtuigd dat het volgend jaar mijn beste seizoen tot nu toe wordt."

Lees ook: Abdessamad Ezzalzouli naar Saoedi-Arabië?

Betis betaalde vorig jaar ruim 7 miljoen euro aan Barcelona voor Ezzalzouli. De clubleiding is echter niet tevreden met zijn prestaties en hoopt hem nu te verkopen, meldt Radio Marca Valencia. Al-Ittihad, een club uit Saoedi-Arabië, heeft al een bod op de aanvaller gedaan, maar dat werd door Ezzalzouli afgewezen. Toch blijft de optie op de tafel volgens bronnen dicht bij de club.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team