Zoeken

Abdelilah Benkirane op vakantie in Europa

25 augustus 2012 - 22:00 - Marokko

©

Na bijna acht maanden aan het hoofd van de regering, heeft Abdelilah Benkirane besloten om een twintigtal dagen vakantie in Europa en het Midden-Oosten door te brengen. Hij zou in die periode ook de Umrah (kleine bedevaart) doen.

De Islamitische leider, winnaar van de verkiezingen in november 2011 en sindsdien Premier van Marokko, zegt moe te zijn en besloot daarom om onmiddellijk na de eedaflegging aan de Koning, op vakantie te vertrekken.

Ondanks dit heeft het regeringshoofd een aantal ontmoetingen gepland in Europa met figuren van de Marokkaanse politieke partijen, volgens zijn omgeving.

Andere regeringsleden, namelijk Communicatieminister Mustapha El Khalfi, minister van Financiën Nizar Baraka, minister van Justitie Mustapha Ramid, en minister van Toerisme Lahcen Haddad, gaan of zijn reeds op vakantie, de meesten in het noorden van Marokko.

Minister van huisvesting Nabil Benabdallah, minister van Buitenlandse Zaken Saadedine El Othmani en minister van Onderwijs Mohamed El Ouafa, gaan deze zomer niet op vakantie. Zij hebben eerst de opdracht om een aantal moeilijke dossiers te verwerken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team