Zoeken

Abde Ezzalzouli teleurgesteld bij Barça, hoopt op nieuwe kans met Marokko

12 maart 2022 - 19:00 - Sport

©

Abdessamad Ezzalzouli zou sterk overwegen om alsnog voor Marokko te kiezen. Een bericht van de Spaans-Marokkaanse speler op sociale media duidt op deze mogelijkheid. De speler van FC Barcelona is in het verleden uitgenodigd door Vahid Halilhodzic, maar weigerde omdat hij zich wilde concentreren op zijn clubcarrière.

Abdessamad Ezzalzouli zal naar verwachting deel uitmaken van de selectie van de Atlas Leeuwen voor de WK-kwalificatiewedstrijden van 2022 in Qatar later deze maand.

Lees ook: Abde Ez gedumpt door FC Barcelona

De voetballer werd bij FC Barcelona verwijderd uit de groep waarop hij zijn hoop voor de toekomst had gevestigd. Als gevolg daarvan zou Abdessamad Ezzalzouli de tijd genomen hebben om na te denken over zijn internationale carrière. Weliswaar heeft hij nog geen beslissing genomen over zijn voetbalnationaliteit, maar volgens een recente bekendmaking geeft hij nu de voorkeur aan Marokko.

Abdessamad Ezzalzouli deelde enkele dagen geleden een foto waarop hij een shirt van de Atlas Leeuwen droeg met het opschrift "Bientôt" (Binnenkort). De vraag is of dit een poging is om Barça te forceren of een gemeende wens om zich bij de Leeuwen aan te sluiten. Zijn deelname aan de wedstrijd tegen de Democratische Republiek Congo zal duidelijkheid brengen.

Lees ook: Abdessamad Ezzalzouli kiest toch voor Spanje

Voor de speler uit Beni Mellal is echter nog niets echt zeker. Hij is al verschillende keren opgeroepen voor de nationale ploeg van Marokko, maar gaf geen gehoor aan de uitnodigingen. Zijn carrière bij Barça blijft prioriteit, zozeer zelfs dat hij zijn kansen heeft opgeofferd om te worden aangeworven door talrijke Europese clubs die in hem geïnteresseerd zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team