Zoeken

Ziyech en Mazraoui opgeroepen door Marokko

13 maart 2022 - 17:40 - Sport

©

Bondscoach Vahid Halilhodzic heeft zijn voorlopige lijst van spelers voor de Play-offs tegen de Democratische Republiek Congo voor het WK-2022 bekendgemaakt. In de lijst van 40 spelers staan enkele (grote) verrassingen waaronder Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui.

De definitieve selectie van de Atlas Leeuwen zal op 17 maart bekend worden gemaakt. In de voorlopige selectie staan tegen alle verwachtingen in Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Abde Ezzalzouli.

Lees ook: Berichten verzoening Ziyech en Halilhodzic zijn fake

Fouzi Lekjaa, voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond FRMF, maakte de informatie bekend tijdens een interview op MFM zondagochtend. Hij bevestigde dat Ziyech, Mazraoui en Ezzalzouli een officiële uitnodiging hebben ontvangen van de voetbalbond.

Het is nog niet bekend of Hakim Ziyech op de uitnodiging zal ingaan. De middenvelder had enkele weken geleden besloten om zijn internationale carrière te beëindigen en had daarbij vermeld dat zijn "besluit definitief" was.

Ook de komst van Ez Abde is onzeker. FC Barcelona heeft zaterdag laten weten dat de 20-jarige aanvaller, die zijn debuut bij de Atlas Leeuwen zou kunnen maken, door een knieblessure een tijdje afwezig zal zijn.

Lees ook: Abde Ezzalzouli teleurgesteld bij Barça, hoopt op nieuwe kans met Marokko

Voor Noussair Mazraoui bestaat er daarentegen geen twijfel. De verdediger zal op 25 maart zijn comeback maken in het Stade des Martyrs in Kinshasa. De terugwedstrijd wordt op 29 maart in het Mohammed V sportcomplex in Casablanca gespeeld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team