Zoeken

Zwarte week voor Tanger

24 november 2020 - 20:20 - Gemeenschap

©

In de stad Tanger pleegden er vorige week verschillende mensen zelfmoord. Onder hen ook de Franse consul.

De eerste die zelfmoord pleegde is een vrouwelijke arts, ze was amper 40 jaar oud en versterkte in Tetouan de teams die ingezet worden voor coronapatiënten. Ze wierp zichzelf van de vijfde verdieping van de woning waar haar zus woont in Tanger, meldt Al Akhbar. Volgens haar collega’s leed de overleden vrouw aan een depressie.

Een paar uur later werd er een tweede zelfmoord geregistreerd in de stad. Die betreft de consul van Frankrijk in Tanger. Leidinggevenden in het consulaat ontdekten het levenloze lichaam van de Franse diplomaat in zijn woning. Ze brachten onmiddellijk de ambassade in Rabat en de autoriteiten op de hoogte, inclusief vertegenwoordigers van de veiligheidsdiensten en justitie, die de plaats van de calamiteit hebben bezocht. De Franse diplomaat zal maar een kort verblijf doorgebracht hebben in dit consulaat.

De derde zelfmoord is die van een vijftigjarige politiecommissaris. Hij werd dood aangetroffen in zijn voertuig in de haven van Tanger. De officier was verantwoordelijk voor de haveninfrastructuur.

Worstel jij met zelfmoordgedachten of maak jij je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat anoniem via www.113.nl

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team