Zoeken

Ontmoeting Ziyech en Renard succes (foto’s)

1 juli 2017 - 16:48 - Sport

©

Hakim Ziyech is terug bij de Atlas Leeuwen. Zijn ontmoeting met bondscoach Hervé Renard en Fouzi Lekjaa, baas van de Marokkaanse voetbalbond, op vrijdag in Amsterdam was een succes.

Na de ontmoeting sprak Ziyech met Radio Mars over zijn ontmoeting met Renard. “We hebben tegen elkaar gezegd wat we te zeggen hebben. Daarna hebben we de handen geschud. Ik hoop er de volgende keer weer bij te zijn, maar Renard is nog altijd de bondscoach die de selectie bepaalt.”

Ook Fouzi Lekjaa sprak zich uit over de ontmoeting met Ziyech. “Het gesprek liep in een professionele en goede sfeer. Iedereen kon vertellen wat hem dwars zat. Er is geen conflict meer.”

Hakim Ziyech weigerde in de afgelopen maanden voor Marokko uit te komen omdat hij niet werd opgeroepen voor de Afrika Cup begin dit jaar. Hervé Renard nam hem in mei wel op in zijn selectie voor de wedstrijden tegen Nederland en Kameroen maar Ziyech kwam niet opdagen. Marokko speelt op 1 september een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Mali. Waarschijnlijk maakt Ziyech dan zijn grote terugkeer bij het Marokkaans elftal, met wie hij negen interlands speelde en vijf keer scoorde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team