Zoeken

Atlas Leeuwen: wat heeft Hakim Ziyech besloten?

26 mei 2022 - 15:40 - Sport

©

Hakim Ziyech zou het Marokkaans elftal voorgoed de rug toegekeerd hebben zolang Vahid Halilhodzic aan het roer staat. Het lijkt erop dat de middenvelder van Chelsea bij zijn standpunt blijft en elke bemiddeling zou weigeren.

Terwijl de Frans-Bosnische coach erin geslaagd is een akkoord te bereiken met Noussair Mazraoui en Amine Harit, lijken de zaken ingewikkelder te liggen met Hakim Ziyech. Deze weigert met hem te praten en blijft daarom weigeren zich bij de Atlas Leeuwen aan te sluiten zolang Halilhodzic de leiding over het team heeft.

Lees ook: Mazraoui spreekt over band met Ziyech en Labyad

De Chelsea speler zou alle pogingen tot bemiddeling door zijn omgeving en de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) om zijn terugkeer in de nationale ploeg te regelen, hebben afgewezen.

Lees ook: Nieuwe bemiddeling tussen Ziyech en Halilhodzic

Op het ogenblik dat de bondscoach de lijst van genomineerde spelers voor de interland van juni bekend maakte, stapte Ziyech met zijn vriend Zakaria Labyad in een privéjet. Beelden van de twee internationals werd op Instagram gedeeld. Volgens de berichten vlogen beide mannen voor een paar dagen naar de Verenigde Staten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team