Zoeken

Marokko: Zineb door zes minderjarigen in Tetouan misbruikt voor heroïne

18 december 2017 - 18:40 - Gemeenschap

©

Zineb werd een tweetal weken geleden door zes minderjarigen in Tetouan misbruikt. Een video van het voorval werd op internet gedeeld en schokte in Marokko. Zineb heeft besloten haar gezicht te tonen en haar verhaal te vertellen.

De jonge vrouw sprak met Presstetouan over haar situatie. Volgens haar zorgden de beelden "voor veel problemen met haar familie, vrienden en de inwoners" van Tetouan. Zineb is al vier jaar verslaafd aan heroïne en geeft toe dat ze tot alles bereid was om haar dagelijkse dosis te hebben.

Een van de jonge daders was haar dealer. Ze was hem nog 400 dirham schuldig maar de jongen vertelde haar dat ze niet hoefde te betalen en gaf haar zelfs 30 dirham voor een nieuwe dosis drugs. Hij vroeg vervolgens aan de jonge vrouw om hem te volgen. Zineb vertrouwde hem en ging mee tot een afgelegen plek. Daar verschenen plots vijf andere jongens die haar allen 10 dirham gaven om seks met haar te hebben. Een van hen filmde de hele scène.

Zineb werd na de publicatie van het filmpje door de politie gearresteerd. Ze dacht dat ze snel vrij zou komen. Het was niet de eerste keer dat ze werd opgepakt. Ze vertelde aan de agenten dat ze er niets aan kon doen en dat ze verslaafd was aan drugs. Drie van de jongens die haar misbruikten werden eveneens gearresteerd. De politie is op zoek naar de drie anderen.

Zineb heeft spijt van wat er gebeurde en van het leven dat ze leidt. Ze hoopt ooit een normaal leven te hebben. Ze wordt nu op straat herkend en "Moulat aâchra draham" (het meisje van 10 dirham) genoemd. Ze hoopt hulp van de autoriteiten te krijgen om voor haar verslaving te worden verzorgd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team