Zoeken

Ajax weigert Mazraoui en Labyad met Marokko te laten spelen

8 oktober 2020 - 20:00 - Sport

©

Zakaria Labyad en Noussair Mazraoui sluiten zich bij Munir El Haddadi aan op het lijstje van spelers die niet kunnen deelnemen aan de oefenwedstrijden van 9 en 13 oktober. Ajax Amsterdam heeft vanwege de situatie met het coronavirus besloten zijn Marokkaanse internationals niet af te staan.

Dat is slecht nieuws voor bondscoach Vahid Halilhodzic die zijn opstelling ook na deze twee oefenwedstrijden zal moeten herzien.

Ajax wil zijn spelers niet sturen naar landen met een oranje of rood reisadvies. De Marokkaanse voetbalbond kan haar ontevredenheid nauwelijks verbergen en denkt erover om de FIFA in te schakelen om dit conflict uit de weg te ruimen.

Zelfs als de bondscoach een oplossing zou vinden voor de leemte die nu ontstaat, dan nog blijft de situatie behoorlijk kritiek. Halilhodzic heeft al Zouhair Feddal van Sporting Portugal vanwege een blessure moeten vervangen door Yunis Abdelhamid. Nabil Dirar moest ook worden vervangen door Achraf Lazaar nadat hij positief testte op het coronavirus.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team