Zoeken

Youssef En-Nesyri te moe om te spelen?

21 mei 2023 - 16:00 - Sport

©

Youssef En-Nesyri was zaterdag niet aanwezig op de training van Sevilla voor de thuiswedstrijd tegen Real Betis die voor zondag gepland staat. Het is niet duidelijk of de Marokkaanse aanvaller zal worden opgesteld voor deze wedstrijd.

En-Nesyri speelde 120 minuten tegen Juventus en zou mogelijk vervangen kunnen worden tegen Betis. De Marokkaanse international, die in topvorm is sinds zijn terugkeer van het WK in Qatar, werd zaterdag niet gezien op de training van de club, meldt El Desmarque, waarbij wordt opgemerkt dat andere spelers zoals Jordan, Nianzou en Marcao ook afwezig waren.

Lees ook: Youssef En-Nesyri: stervoetballer met Mortal Kombat stijl

Met slechts één trainingssessie voor de wedstrijd tegen Betis, en gezien de energie die de spelers tegen Juventus hebben verbruikt, lijkt alles erop te wijzen dat coach José Luis Mendilibar veel veranderingen zal doorvoeren in de selectie van Sevilla. De Servische coach zal deze middag een persconferentie voor de wedstrijd houden om details te geven over de teamsamenstelling en een mogelijke blessure van En-Nesyri.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team