Zoeken

Youssef En-Nesyri, derde beste kopper in Europa

28 april 2024 - 11:00 - Sport

©

Youssef En-Nesyri, de Marokkaanse spits van Sevilla FC, staat met 20 doelpunten gescoord met het hoofd sinds 2021, in de top 3 van beste koppers in alle competities.

Volgens een ranglijst van @OptaJose is de Marokkaanse international de derde beste scorer met het hoofd in alle competities sinds 2021, achter Harry Kane (Tottenham, later Bayern München) die met 27 doelpunten op de eerste plaats staat en Victor Osimhen (Napoli) die tweede staat met 21 doelpunten, één meer dan En-Nesyri.

Lees ook: Britse club heeft Youssef En-Nesyri nodig

De Atlas Leeuw heeft de afgelopen drie jaar 20 doelpunten met het hoofd gescoord, aldus El Desmarque, die eraan toevoegt dat Youssef En-Nesyri er dit seizoen al 7 van de 16 doelpunten met het hoofd heeft gemaakt.

Lees ook: Youssef En-Nesyri haalt uit naar coach na wissel (video)

De afgelopen twee weken scoorde de in Fez geboren speler twee belangrijke doelpunten tegen Las Palmas en Mallorca, waarmee hij de topscorer van de Spaanse competitie dit seizoen werd, voor Mayoral, Morata en Dovbyk. En-Nesyri scoorde cruciale doelpunten tegen Real Sociedad, Almería en Rayo Vallecano in La Liga, maar ook tegen PSV Eindhoven in de Champions League en Manchester City in de finale van de Super Cup. De Atlas Leeuw is daarmee ongetwijfeld een van de beste scorers in de geschiedenis van Sevilla en Europa.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team