Zoeken

Nieuwe woede van Koning Mohammed VI

19 mei 2019 - 10:40 - Marokko

©

De informatie werd niet bevestigd maar volgens Marokkaanse media is Koning Mohammed VI woedend op meerdere verantwoordelijken en de veiligheidsdiensten in Casablanca.

Koning Mohammed VI was eind deze week in Casablanca. Tijdens een officieel bezoek op vrijdag aan de Hassan II moskee in de metropool zou de monarch woedend zijn geweest op de wali van de regio, Said Ahmidouch, meerdere verantwoordelijken en de veiligheidsdiensten.

Volgens Goud weigerde Koning Mohammed VI hen te begroeten tijdens de ceremonie die werd georganiseerd voor zijn komst. Ook toen hij de moskee verliet negeerde hij hen.

Said Ahmidouch, voormalige directeur van het Nationaal fonds voor sociale zekerheid CNSS, was begin dit jaar tot wali van de regio Casablanca-Settat benoemd. Zijn bekwaamheid worden vooral erkend in de economische en financiële kringen.

Goud geeft ook aan dat de Koning donderdag kort voor het verbreken van het vasten in Casablanca was aangekomen en dat hij meerdere plekken in de stad had bezocht, waaronder de zeedijk van Ain Diab.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team