Zoeken

Italiaan getipt als nieuwe bondscoach Marokko

21 augustus 2022 - 12:20 - Sport

©

Een gerenommeerde Italiaanse voetbaltrainer is momenteel in Marokko voor een ontmoeting met een lid van de Marokkaanse Voetbalbond. Zal hij de opvolger worden van Frans-Bosnische coach Vahid Halilhodzic?

Een aantal dagen na het ontslag van Vahid Halilhodzic heeft het Marokkaans elftal nog steeds geen coach. Walid Regragui heeft zijn functie als coach van Wydad Casablanca neergelegd, naar verluidt om Halilhodzic op te volgen, maar inmiddels is er nog een naam toegevoegd aan de lijst van potentiële trainers van de Atlas Leeuwen.

Lees ook: Hoge vertrekpremie voor Vahid Halilhodzic

Het betreft Walter Mazzarri. De Italiaanse coach is op maandag 15 augustus 2022 in Marokko aangekomen voor een ontmoeting met een verantwoordelijke van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF).

Lees ook: Walid Regragui als nieuwe bondscoach Marokko getipt, salaris bekend

Is Walter Mazzarri in Marokko om de teugels van het Marokkaanse elftal over te nemen? Voetbalfans zitten met heel wat vragen. Sommigen sluiten die mogelijkheid niet uit en anderen denken dan weer dat hij aan het hoofd komt te staan van het lokaal voetbalelftal, dat ook zonder coach zit sinds het ontslag van Houcine Ammouta.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team