Zoeken

Man doet zich voor als wereld-Marokkaan om jonge vrouw op te lichten

29 mei 2019 - 12:17 - Marokko

©

Een man is in Settat tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld voor oplichting en chantage. Hij deed zich voor als een Marokkaan uit Canada om zijn jonge slachtoffer op te lichten.

De jongen vrouw deed aangifte nadat ze besefte dat hij haar had opgelicht. De man vertelde dat hij uit Canada kwam en op zoek was naar een vrouw en dat hij enkel met een Marokkaanse wilde trouwen.

De twee hadden lange gesprekken op internet. De jonge vrouw stemde er uiteindelijk mee in om zich deels naakt te tonen. Eenmaal de beelden in handen begon hij haar te chanteren. Gaf ze hem geen geld dan zou hij de beelden op sociale media delen. Later vroeg hij haar om seks, waarmee ze ook instemde uit vrees dat de beelden zouden worden verspreid.

Volgens ALM bleef de dader steeds meer eisen. Het slachtoffer besloot alles aan haar ouders te vertellen. Samen met de politie werd een plan bedacht om de jongeman in de val te lokken. Toen hij haar opnieuw om geld vroeg, wachtte de politie hem op op de plek van de ontmoeting. In zijn telefoon werden de foto’s en video’s van het slachtoffer gevonden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team