Zoeken

Marokkaan verdacht van sextortion 500 mensen

29 juni 2019 - 12:40 - Marokko

©

Een jongeman is in het Marokkaanse El Jadida gearresteerd voor seksuele chantage. De verdachte zou ruim 500 slachtoffers in de wereld hebben gemaakt.

Volgens Assabah deed de 24-jarige jongeman zich voor als een jonge vrouw. Na het vertrouwen te hebben gewonnen van de slachtoffers filmde hij hen naakt en gebruikte vervolgens de beelden om hen te doen chanteren.

Het blad bericht dat de slachtoffers uit Saoedi-Arabië, Qatar, Bahrein, Italië, Groot-Brittannië en zelfs Hongkong komen. De twintiger zou ruim 1 miljoen dirham hebben ontvangen om de beelden van de slachtoffers niet op internet te verspreiden.

Een zakenman uit het Midden-Oosten waarschuwde de politie nadat één van zijn vrienden, een Saoediër, hem had verteld dat hij al maanden het slachtoffer was van sextortion.

De verdachte werd op 22 juni door de politie in El Jadida gearresteerd en verscheen begin deze week voor de rechtbank van eerste aanleg in dezelfde stad. Hij ontving het geld en chanteerde zijn slachtoffers echter vanuit Oued Zem. Op zijn computer werden ruim 500 video’s van slachtoffers gevonden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team