Zoeken

Wedstrijd Marokko-Mauritanië: Amir Abdou waarschuwt Atlas Leeuwen

25 maart 2024 - 22:00 - Sport

©

De Atlas Leeuwen spelen dinsdag een oefeninterland tegen Mauritanië in het Grote Stadion van Agadir. De Mauritaanse bondscoach Amir Abdou waarschuwt Marokko dat het geen gemakkelijke wedstrijd zal worden.

"We zijn in Marokko om ons voor te bereiden op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Senegal en Soedan, die we in juni organiseren", aldus Abdou in een verklaring aan de Mauritaanse voetbalbond. "Een oefenwedstrijd tegen Marokko is erg belangrijk om lessen te trekken en te sparren met een sterke ploeg. We zullen ons niet laten slachten en we zullen proberen een eervol resultaat te behalen."

Lees ook: Walid Regragui wisselt van tactiek voor Mauritanië

Abdou beseft dat het duel met Marokko een zware opgave wordt, maar hij heeft vertrouwen in zijn spelers, die een historische prestatie leverden op de Afrika Cup in Ivoorkust. De bondscoach van de "Mourabitounes" benadrukt dat zijn team vastberaden is om te winnen van de Atlas Leeuwen, die halvefinalist waren op het WK in Qatar 2022. Abdou beseft ook dat de wedstrijd in Marokko gespeeld wordt, met Marokkaanse supporters in het stadion.

Lees ook: Wedstrijd Marokko-Mauritanië: Atlas Leeuwen moeten winnen

Het Marokkaans elftal heeft geen foutenmarge na de vroege uitschakeling in de achtste finales van de Afrika Cup 2023. Na een matige prestatie tegen Angola (1-0) in een oefeninterland op vrijdag, moet Marokko dinsdag tegen Mauritanië zijn suprematie bevestigen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team