Zoeken

Walid Regragui sluit Hakim Ziyech uit

31 augustus 2023 - 16:27 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de wedstrijden tegen Liberia en Burkina Faso op 9 en 12 september in Lens. Er zijn enkele verrassingen!

De wedstrijden zijn gepland ter voorbereiding op de Afrika Cup 2023. Meest opvallend is de afwezigheid van aanvallende middenvelder Hakim Ziyech. Na een wisselvallig seizoen bij Chelsea, en recent uitgeleend aan Galatasaray, heeft Ziyech nog niet voor zijn nieuwe club gespeeld. De keuze van Walid Regragui zou een waarschuwing zijn voor de speler, die meer speeltijd bij zijn club moet krijgen voordat hij op een terugkeer bij de Atlas Leeuwen mag hopen.

Lees ook: Hakim Ziyech naar Galatasaray: financiële details van de transfer

Daarnaast staat Lamine Yamal, het 16-jarige talent van Barça, ook niet op de lijst van Regragui. Ondanks geruchten over onderhandelingen met de speler, heeft hij zijn keuze tussen Marokko en Spanje nog niet gemaakt.

Lees ook: Hakim Ziyech "verwoest" na mislukte transfer naar Saoedi-Arabië

Positiever is de oproep van Amine Adli, voormalig speler van Toulouse die onlangs koos om voor Marokko uit te komen. Amine Harit, die het WK-2022 miste vanwege een blessure, is ook terug, evenals Yunis Abdelhamid en Ayoub El Kaabi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team