Zoeken

Walid Regragui in Europa om nieuwe spelers te vinden

11 februari 2024 - 08:00 - Sport

©

Walid Regragui gaat een Europese tour maken met als doel de selectie samen te stellen voor de wedstrijden van de Atlas Leeuwen volgende maand. Deze zoektocht naar nieuw talent is onderdeel van een bredere strategie om het team te versterken na teleurstellende resultaten tijdens de Afrika Cup.

Een van de spelers die de aandacht heeft van Regragui, is Ryan Mmaee, de aanvaller van Stoke City. Maar door een conflict met zijn coach, is Mmaee al bijna drie weken uit de eerste selectie geschorst. Dit incident komt op een slecht moment voor de speler, die zich had kunnen bewijzen als een waardevolle aanwinst voor het Marokkaanse elftal onder leiding van Regragui.

Lees ook: Veranderingen in technische staf Marokkaans elftal?

Mmaee had zijn waarde voor het Marokkaans elftal bewezen tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het WK-2022, onder leiding van de voormalige bondscoach Vahid Halilhodžić. Samen met Ayoub El Kaabi vormde hij een effectief aanvalspaar. Mmaee maakte de overstap naar Stoke City vanuit de Hongaarse club Ferencváros aan het begin van het seizoen. Hij werd niet opgeroepen voor het WK in Qatar, een beslissing die hij publiekelijk betreurde via sociale media.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team