Zoeken

Vrienden reageren op verkrachtingszaak: "Hakimi kan boot vol meisjes boeken"

10 maart 2023 - 19:00 - Sport

©

Vrienden van Achraf Hakimi hebben op de beschuldigen van verkrachting tegen de Marokkaanse international gereageerd. Allen zijn het erover eens dat de speler in de val werd gelokt.

Televisiezender Telecinco ging naar de wijk waar Hakimi opgroeide en waar hij nog regelmatig komt. Een van zijn beste vrienden werd gevraagd naar de reactie van de rechtsback van PSG. "Hij is mijn vriend en mijn broer, hij komt hier altijd. Hij was hier 20 dagen geleden bij ons. Ik sprak met hem voordat de zaak openbaar werd gemaakt en hij zei dat hij zich bedrogen voelt en dat het een valstrik is," aldus de vriend.

Lees ook: RedOne neemt het op voor Achraf Hakimi

Het medium interviewde een andere vriend van Achraf Hakimi in Getafe, een voorstad van Madrid. "Hij heeft geld om een boot vol meisjes te boeken, wat er gebeurd is was gepland om hem in de val te lokken."

Lees ook: Achraf Hakimi voelt zich "bedrogen en in de val gelokt"

Vanny Colín, de advocate van de Atlas Leeuw, liet enkele dagen geleden weten dat het vermeende slachtoffer weigerde aangifte te doen en een medisch of psychologisch onderzoek te ondergaan. Ook wil ze geen confrontatie met de speler. De advocate gaat uit van een "poging tot afpersing".

Bladna.nl